Persecució policial per Terrassa després d'atacar un vehicle dels Mossos

El presumpte autor havia estat detingut al gener per uns fets similars

Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:16h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Terrassa un veí de Sabadell, de nacionalitat espanyola, després d'una persecució policial per la ciutat veïna, en la qual el detingut va atacar una patrulla de la policia catalana.  

Els fets van tenir lloc la nit del passat 4 de febrer, cap a les 23.30 hores, quan diverses patrulles d'ambdues localitats van coincidir amb el turisme. Els va impedir, amb maniobres estranyes, assistir a una incidència urgent. Així que, un dels vehicles es va avançar i va barrar el pas. Llavors es va aturar i va impactar amb la patrulla de darrere. 

Després, va fugir a gran velocitat en contra direcció del lloc i, poc després, van localitzar el cotxe en una zona boscosa de Sabadell i al seu conductor amagat. El van detenir com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, atemptat agents de l'autoritat i danys. A més, durant les comprovacions, es va trobar que el sabadellenc va ser detingut el passat 10 de gener, juntament amb una altra persona, per uns fets similars.

En aquella ocasió, van contribuir efectius de la Policia Municipal de Terrassa i es van resistir a ser detingut amb agressions als agents. En l’escorcoll al conductor se li van trobar substancies estupefaents i més de sis mil (6000) euros en efectiu. Igual que al gener, després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.