Els Mossos en alerta pel robatori d'un camió al Vallès

La policia catalana ha enviat un avís a la resta de cossos policials per actuar amb rapidesa per la situació d'alerta antiterrorista

El camió robat que busquen els Mossos
El camió robat que busquen els Mossos | @mossoscat
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:41h
Coordinació dels cossos policials d'arreu del país pel robatori d'un camió de grans dimensions a Castellbisbal. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació i han activat el protocol d'actuació davant l'alerta d'atemptat terrorista de 4 sobre 5. El robatori del vehicle, del qual s'han fet córrer fotografies, es va produir aquest dimarts en una empresa d'aquesta localitat vallesana.
 Ara per ara, la policia catalana ha informat a través de les xarxes socials que no hi ha cap indici que els faci pensar que hi ha la intenció d'utilitzar el camió amb "finalitats terroristes". El principal objectiu del desplegament policial és ara localitzar-lo com més aviat millor. El camió és de la marca Volvo, de color blanc i amb la porta del darrere elevadora. Els Mossos han emès aquest avís com a mesura de prevenció. En el marc de l'alt risc d'atemptat que hi ha a Catalunya, la policia catalana treballa sense descartar cap hipòtesi.