La comissaria de la policia espanyola, atacada amb pintura i ous

Es desconeixen el o els autors d'aquesta acció

L'estat en la que ha quedat la comissaria
L'estat en la que ha quedat la comissaria | @ciudadanojavi
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:41h

L'estat en la que ha quedat la comissaria Foto: @ciudadanojavi


La comissaria de la policia espanyola de Terrassa, situada al carrer Baldrich, ha estat atacada, aquest dimecres, amb pintura i ous. Diferents tonalitats s'han llançat sobre la façana de la dependència policial, concretament els colors vermell, groc i morat, és a dir, els colors que representen la bandera republicana. 

Una acció que no s'ha reivindicat i es desconeix l'autoria. Tot i que El Español ha detallat que l'acte s'ha produït, sobre les dues de la matinada, amb sis encaputxats que van situar-se davant la façana i van començar els llançaments.  

En la mateixa informació ha precisat que al interior només hi havia un agent del cos policial i que va avisar als Mossos i la Policia Municipal, que es van presentar 15 minuts després. Els fets s'estan investigant, gràcies a l'enregistrament per les càmeres de seguretat que hi ha instal·lades a les portes de l'edifici. El mitjà digital ha assegurat que és el segon atac en menys d'un mes, ja que el passat 18 de desembre es van projectar imatges de l'1-O també a la façana de l'edifici.