Els Mossos enxampen un home robant al Vallès i li associen vuit delictes més

Una trucada d'un veí als Mossos, que alertava d'una persona escalant la façana, va facilitar la detenció

Redacció
04 de febrer del 2018
El Jutjat d'Instrucció 1 de Cerdanyola ha ordenat l'ingrés a presó d'un home que va ser detingut per nou robatoris en domicilis i en una empresa: dos a Barcelona i la resta a la localitat vallesana. 

Els fets es van produir el 29 de gener, quan cap a les 4 hores un testimoni va trucar als Mossos perquè estava veient una persona que escalava per la façana d'un edifici i una altra que estava vigilant. Diversos agents van acudir al lloc i van trobar un home amagat en un pàrquing que duia diversos objectes, dels quals no podia justificar la seva procedència. Així que el van detenir, mentre que l'altre home, que feia tasques de vigilància, es va escapolir pel terrat de l'edifici. La investigació policial va determinar que els objectes que portava el detingut havien estat sostrets aquella mateixa nit d'un pis i d'una empresa de Barcelona, ​​i van relacionar el lladre amb vuit robatoris més en immobles de Cerdanyola.

El detingut, de 36 anys, i veí d'aquest municipi i amb més de cinc antecedents policials per diversos fets delictius, va ingressar a presó per ordre judicial i la investigació continua oberta per localitzar l'altra persona que feia de vigilant.