Una empresa del Vallès planta cara a Messi

Una firma esportiva de Granollers manté un conflicte judicial des de fa anys amb l'argentí

Redacció
04 de febrer del 2018
Messi, en un partit d'aquesta temporada. Foto: FCB

L’empresa Casa Masferrer, de Granollers, té des de fa anys en el seu catàleg la marca esportiva Massi. La semblança del nom amb el del jugador del Barça és evident. El futbolista fa temps que vol registrar el seu nom i cognom com a marca, però segons l’empresa granollerina això podria portar a la confusió del públic.

Fins ara la justícia sempre ha donat la raó a Casa Masferrer i el cas segueix en marxa. Segons informa El 9 Nou, el Tribunal General de la Unió Europea va tractar sobre el recurs que els representants del crack blaugrana han presentat contra les diverses reclamacions que al llarg dels anys donaven la raó a l'empresa granollerina. L'any 2011 el futbolista va registrar la seva marca per a un conjunt d'articles esportius, una decisió que va ser impugnada per Casa Masferrer. L'any 2013, l’Oficina de la Propietat Intel·lectual de la Unió Europea va estimar la reclamació i afirmava que  "existeix la probabilitat de confusió per part del públic" perquè són dues marques molt similars i perquè "són auditivament gairebé idèntiques". A més, s'afirmava que estan registrades per a activitats similars.

Aquesta decisió va ser recorreguda pels representants del jugador, i el Tribunal Europeu de Justícia va confirmar la resolució. Els Messi van tornar a reclamar en un recurs que es va discutir fa pocs dies i del qual encara no se'n coneix la resolució.

Casa Masferrer va registrar la marca Massi l’any 1996, mentre que el futbolista del Barça no va inscriure la seva fins que va començar a destacar al primer equip, l’any 2007.
 

La marca granollerina Massi