Àltima ultima el seu aterratge al Vallès amb un tanatori a Terrassa

S'espera que al setembre estigui obert, al polígon industrial de Can Petit

L'estat actual de les obres del tanatori
L'estat actual de les obres del tanatori | Àltima
Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat el 03 de febrer a les 0:10h
La funerària catalana Àltima ha previst que les obres del primer tanatori que construeix al Vallès Occidental, que va començar a mitjans 2017 al polígon industrial Can Petit de Terrassa, estiguin acabades abans que acabi l'estiu.

L'equipament, que compta amb una inversió de 3,3 milions d'euros, s'està aixecant sobre una superfície de més de 5.000 metres quadrats -1.380 per al tanatori-, i la seva posada en marxa està prevista per al setembre, segons ha explicat el director general d'obres i expansió de la companyia, Jordi Viñas, al costat del director general de Serveis Funeraris d'Áltima, Josep Ventura.

Ventura ha indicat que amb aquest tanatori Terrassa guanya un nou servei en una zona molt ben comunicada, tant amb la ciutat com amb els altres municipis propers, i ha destacat que la seva arribada afavorirà la competència en la localitat, on existia un monopoli municipal en els últims quaranta anys.
 

La recreació de com serà el tanatori un cop estigui acabat Foto: Àltima


Àltima duu a terme el seu projecte a la ciutat de la mà de la Funerària Montserrat Truyols i s'oferiran serveis integrals a totes les famílies les 24 hores al dia i els 365 dies de l'any. L'equipament, obra de l'estudi Batlle&Roig Arquitectes i que ha tingut en compte criteris respectuosos amb el medi ambient i estalvi energètic, comptarà amb tres vetlles, cadascuna de 123 metres quadrats, a més d'un oratori de 250, amb capacitat per a 140 persones per acollir cerimònies laiques i religioses.