S'acaben més de dos mesos d'obres als carrers de Terrassa

L'Ajuntament ha invertit gairebé dos milions d'euros per actuar en 14 barris

Redacció
31 de gener del 2018
Des del 14 de novembre s’ha dut a terme una actuació de reparació de paviments a diferents carrers de la ciutat, alguns d’ells vies principals. Aquesta intervenció, que s’emmarca dins el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic, s’ha localitzat, concretament, en 18 trams de carrer, ubicats en un total de 14 barris repartits pels sis districtes de la ciutat. Una de les darreres i principals actuacions ha estat el reasfaltat de l’avinguda del Vallès, que ha suposat el tall temporal de la via a conseqüència de les obres.

L’execució del projecte ha suposat una inversió de gairebé dos milions d’euros. L’actuació es va dividir en quatre lots, adjudicats a quatre empreses, per un total d’1.952.744,68 euros (IVA inclòs). El projecte ha comportat una considerable complexitat; d’una banda, per la coordinació de les quatre empreses que s’han encarregat de dur a terme la feina i, de l’altra, per la incidència de les tasques en la mobilitat, ja que en alguns casos s’han desenvolupat en vies principals de la ciutat.

Un dels elements més importants del projecte ha estat, precisament, la incidència en el trànsit, ja que s’ha intervingut en vies tan transitades com les avingudes de Jacquard i del Vallès, un tram del Passeig del 22 de Juliol, el carrer de Pompeu Fabra i el de la Mare de Déu del Socors, entre d’altres.