Traslladen a Sabadell la dona ferida greu en sortir projectada del Tobotronc d'Andorra

La seva família ha denunciat el parc perquè assegura que no li van dir que s'havia de posar el cinturó de seguretat

Un dels trams del tobotronc de Naturlandia
Un dels trams del tobotronc de Naturlandia | Naturlandia
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat el 31 de gener a les 21:32h
La dona de 54 anys i veïna de Sabadell que aquest diumenge va sortir projectada d'un dels revolts de l'atracció Tobotronc de Naturlandia, el parc d'aventures d'Andorra, ha estat traslladada aquest dimarts al matí a l'Hospital Parc Taulí de la capital vallesana. Segons han informat fonts hospitalàries, la víctima, que estava ingressada a l'UCI de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell d'Andorra, està estable i evoluciona favorablement.

Mentre, els seus familiars han presentat una denúncia contra el parc perquè asseguren que no li van advertir que s'havia de cordar el cinturó de seguretat, el que hauria motivat la seva caiguda des d'una alçada de dos metres i que rodolés entre cinc o sis més fins a topar amb una tanca de seguretat.

També han afirmat a la premsa andorrana que, en un primer moment, des de Naturlandia se'ls va informar que assumirien el cost de les despeses mèdiques però que després els van dir que només ho farien parcialment. Per la seva banda, la policia del principat andorrà està investigant el cas.