Es presenta a Terrassa el Programa Explorer 2018

A l'escola de negocis Euncet

Presentació del programa Explorer
Presentació del programa Explorer | Ajuntament de Terrassa
Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:59h
Aquest dilluns s'ha presentat l’edició 2018 del Programa Explorer, que s’ha celebrat a l’Euncet Business School. Explorer és un programa de suport a l’emprenedoria dels joves a través de la formació, l’assessorament i la tutoria de professionals perquè les persones participants desenvolupin i estableixin els seus projectes de negoci.

Va dirigit a joves entre 18 i 31 anys amb inquietuds de desenvolupar idees innovadores. El Programa té una durada de 5 mesos, compresos entre el febrer - juny, i està format pel següent pla de treball: formació (presencial a l’EUNCET i online a través d’UniMOOC), assessorament i tutories.
 
Explorer, és una iniciativa dirigida i coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge de Banc Santander i la col·laboració local d'Orbital 40 (Parc Científic i Tecnològic de Terrassa), que articula la col·laboració entre l'Ajuntament de Terrassa, el Centre Tecnològic Leitat i l'Euncet Business School.

Les persones participants competeixen a cada centre per ser elegits com el millor projecte local i guanyar una plaça per a un viatge a Silicon Valley. D'entre tots els projectes guanyadors locals Explorer es seleccionaran els tres millors a nivell estatal, que rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros respectivament perquè puguin ser desenvolupats.

A Terrassa, a més de comptar amb els premis del programa, l'Ajuntament estableix anualment un premi local així com la incorporació del projecte guanyador a KauTic40, una estada de 9 mesos en un programa d’incubació.