Doctor Prats, al cartell del Guitar BCN

Se sumen a una programació que també hi ha Bob Dylan, Ringo Starr i Future Islands, entre molts d'altres

Concert de Doctor Prats al Festival Ceba't de Sabadell.
Concert de Doctor Prats al Festival Ceba't de Sabadell. | Juanma Peláez
Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:12h
Els terrassencs Doctor Prats estaran al cartell del festival GuitarBcn 2018, que aquest dissabte ha arrencat amb l'actuació de Jorge Drexler al Liceu. Els vallesans són els últims en entrar a la programació, juntament amb Future Islands, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Fatoumata Diawara i Antonio Carmona. Actuaran el 10 de maig a la sala Barts. 

Aquests artistes s'afegeixen als ja anunciats com Bob Dylan, Ringo Starr, el G3 de Joe Satriani amb John Petrucci i Uli Jon Roth, Deacon Blue, Benjamine Clementine, El Kanka, Rosario, Asaf Avidan, Maria Arnal i Marcel Bagés, entre d'altres. En aquesta edició d'enguany ja s'han venut més de 25.000 entrades i els organitzadors esperen arribar a les més de 60.000. El director del festival, Joan Roselló, ha destacat que aquesta edició presumirà de ser "la millor de la història" del certamen.

"Celebrem el millor GuitarBcn que hem fet mai perquè hem multiplicat tots els trets que conformen l'ADN del festival", ha subratllat Roselló, que també és el director de la promotora The Project, que organitza el festival. Roselló ha qualificat la programació del GuitarBcn 2018 de "poderosa, desacomplexada i descentralitzada que inclou concerts de molta qualitat i espais de proximitat, posant en valor els artistes emergents o els més llegendaris".

Així mateix, ha ressaltat la complicitat del festival amb el públic ja que el 90% d'ocupació mitjana en les darreres edicions "exigia una aposta seriosa". En aquest sentit, ha detallat que aquest any han destinat un pressupost d'1,8 milions d'euros per presentar un total de 38 concerts des de gener al juliol.