​Fuig de la policia quan circulava en sentit contrari un conductor begut i amb el carnet retirat a Terrassa

Es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

Redacció
25 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:27h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta passada matinada un conductor que, segons fonts policials, presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i que havia fugit dels agents mentre circulava en sentit contrari.
 
Els fets, produïts sobre les 0.45 hores, han tingut lloc al carrer França, quan el vehicle anava en contra direcció. A l’alçada del carrer d’Amèrica ha fet un canvi de sentit, un cop ha vist una patrulla policial, de forma erràtica i a gran velocitat.
 
Finalment, el vehicle s’ha aturat al passatge Filipines i els policies, davant aquests signes de conduir begut, li han demanat que se sotmetés a la prova d’alcoholèmia, a la qual s’ha negat. Al comprovar les seves dades han sabut que li havien retirat el carnet de conduir per part d’un jutjat de Barcelona.
 
L’han detingut per tres presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, per desobediència en negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i per conduir amb una pèrdua de vigència del permís per ordre judicial. El turisme va quedar immobilitzat amb un parany.