L'Handbol Terrassa fa un gran partit a Can Jofresa

En el dia de la presentació dels equips del club.

23 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:25h
L'Handbol Terrassa va guanyar aquest cap de setmana passat l'Handbol Sant Andreu de la Barça per 36-16. A la primera part el Terrassa va començar molt be gracies a la seva defensa i ha un espectacular partit del porter Raul Guil que feia intervencions impossibles i parades antològiques.

Però tot i això els primers cinc minuts el conjunt d'Andrés Expósito no va marxar en el marcador per culpa de 3 o 4 errors en el tir d'atac. A partir d'aquest moment el Terrassa va començar a funcionar a nivell ofensiu amb Javi Guil , Jairo Gomez i sobretot el recuperat Cristian Serrano que va fer un autentic partidàs, mentre que el porter continuava fent parades estratosfèriques, fet que el conjunt egarenc marxés ràpidament en el marcador i deixés a la mitja part el partit pràcticament sentenciat a favor del conjunt local amb un marcador de 16 a 6.

A la segona part el Terrassa no tant sols va gestionar el resultat dosificant forces, sinó que va prémer l'accelerador per marxar encara mes en el lluminós. Va ser llavors quan Andrés Expósito va donar minuts a la gent jove del planter i també de Víctor Martínez recuperat després de vàries setmanes sense poder jugar per un esquinç al turmell, fent descansar a tots els seus jugadors de cara a l'ultim partit de la primera volta quan el Terrassa s'enfronti la setmana que ve a la pista del Cardedeu , 2 classificat i que es preveu un partit molt dur i de força tensió.

PARCIALS: M.10 (05-03) , M.20 (12-05) , M.30 (16-06) , M.40 (23-10) , M.50 (30-14) , M.60 (36-16).

ALINEACIONS:
HANDBOL TERRASSA: Raul Guil (1) , Albert Riera , Victor Martinez (2) , Benjamin Raya (4) , Joel Navarro (3) , Ricard Guardeño (2) , David Comellas , Jairo Gomez (9) , Andres Güizo (2) , Javi Guil (4) , Xavi Ros (1) i Cristian Serrano (8).

HANDBOL SANT ANDREU DE LA BARCA: Albert Pascual (1) , Miquel Rius (8) , Roger Granel , Marti Broquetas (2) , Raul Millan (2) , Gabriel Reus , Aitor Canovas , Alex Gimeno , David Martinez i David Gualda (3).