Els vehicles no podran circular de nit pel carrer de Sant Antoni a partir de demà

La mesura respon a criteris mediambientals, de seguretat i de mobilitat

El carrer Sant Antoni de Terrassa
El carrer Sant Antoni de Terrassa | GoogleMaps
Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat el 25 de gener a les 12:43h
A partir de demà dimarts, 23 de gener, la circulació pel carrer de Sant Antoni quedarà restringida durant l’horari nocturn. La mesura afecta al tram de la via que va des de la plaça del Doctor Robert fins al carrer de Sant Cristòfol, i suposa que els vehicles no podran accedir a aquesta part del carrer des de les 23 h de la nit fins a les 7 h del matí.

El trànsit només estarà permès per a vehicles d’emergències, de transport públic i per a bicicletes. Pel que fa als vehicles privats, durant aquest horari, l’accés queda restringit només al veïnat dels carrers de Sant Antoni, Sant Josep i Joaquim de Paz i per als usuaris de l’aparcament del carrer de Sant Antoni.

La configuració d’aquest carrer i el volum de circulació que absorbeix han portat a prendre aquesta mesura per motius mediambientals, de mobilitat i de seguretat. La restricció al trànsit està pensada per reduir el soroll i la contaminació, així com per millorar la seguretat viaria.

D’aquesta manera es dóna resposta a les peticions d’alguns veïns i veïnes que havien expressat la seva demanda a l’Ajuntament, i, a la vegada, encaixa amb la planificació establerta pel Pla de Mobilitat Urbana. La mesura ha estat notificada als residents del carrer i també s’ha reforçat amb la corresponent senyalització.