Un mort en l'accident d'aquest matí a l'AP-7 a Santa Perpètua

Tenia 34 anys i era camioner | Ha patit un accident a primera hora del matí | Hi ha hagut dos accidents més que han provocat talls de la via i caos viari

Imatges del camió accidentat
Imatges del camió accidentat | NacióSabadell / Cedida
Redacció
17 de gener del 2018
Un veí de Les Franqueses, R.C.P, de 34 anys, ha mort aquest dimecres després de no poder superar les ferides que li ha causat l'accident que ha patit a primera hora del matí a l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per causes que s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç amb tres vehicles implicats, dos camions i un tot-terreny. Com a conseqüència de la topada, el conductor franquesí ha resultat ferit crític i ha estat evacuat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital de Sant Pau on posteriorment ha mort.

Aquest accident ha estat un dels tres que han tingut lloc aquest matí a Santa Perpètua i que han complicat, i molt, la mobilitat al Vallès en la que és una de les principals artèries del país. En menys de dues hores els tres sinistres han comportat talls d'aquesta via i la carretera B-140.

 

Imatges del camió accidentat a l'AP-7 en sentit nord. Foto: NacióSabadell / Cedida


El segon ha passat a l'autopista AP-7 a les 7.38 hores, en sentit nord. Quatre vehicles han patit un xoc múltiple per encalç, que no ha provocat ferits.

El darrer ha passat a les 8.40 hores al mateix punt, però en sentit nord. En aquest cas ha implicat dos turismes i un camió, i no ha fet ferits. Tot i això, ha provocat el tall total de la via i també la sortida que enllaça amb la Central Integrada de Mercaderies (CIM).
 

Imatges del camió accidentat. Foto: NacióSabadell / Cedida


Imatges del camió accidentat. Foto: NacióSabadell / Cedida


Imatges del camió accidentat. Foto: NacióSabadell / Cedida