Esgotades les localitats de l'espectacle de suport a Lluís Puig

Tindrà lloc aquest divendres al Centre Cultural Terrassa

Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:36h
L'espectacle Terrassa amb Lluís Puig, música i literatura per la llibertat, que se celebrarà aquest divendres al Centre Cultural Terrassa, ha esgotat les entrades. L'acte persegueix donar suport al conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig. S'han venut les 733 entrades d'aquest espectacle.

Hi haurà una trentena d'artistes, entre músics, escriptors i actors i la recaptació anirà destinada a la caixa de solidaritat per ajudar a Puig. Entre els noms que saltaran a l'escenari hi haurà Gemma Humet, Lídia Pujol i l'Orquestra Àrab de Barcelona, ​​complementades amb les aparicions d'escriptors com Carles Duarte, Joan Cabré, Laura Borràs, Salvador Cardús i Vicenç Villatoro, entre molts altres.

La coordinació artística anirà a càrrec de Lali Pujol, Josep Roig i Oriol Pérez, que es complementarà amb la interpretació d'alguns dels Cants per la llibertat del compositor Bernat Vivancos, interpretador per la clarinetista Teresa Noguerón.

Es tracta d’un esdeveniment coorganitzat per Vesc i Temps Record amb el suport de l’ANC- Vallès Occidental, ANC-Terrassa, Òmnium Cultural i Amics de les Arts Terrassa, en què conflueixen diferents àmbits i disciplines relacionats, d’una manera o altra, amb la figura del Conseller a l’exili, per tal de donar-li suport en els moments difícils que està vivint.