​Un conductor enxampat mentre circulava totalment ebri a Terrassa

Va passar divendres de matinada

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:50h
Cap a les 23.45 hores de divendres, una unitat de la Policia Municipal va observar que un individu circulava fent ziga-zagues per la rambla de Francesc Macià, en direcció a la plaça de l’Aigua. Els agents van veure com l’infractor va estar a punt de col·lidir amb altres vehicles estacionats a la via. El van aturar i van comprovar que estava greument afectat per la ingesta d’alcohol.

Traslladat a la Prefectura policial, se’l va sotmetre a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre de precisió, en les que va donar resultats de 0,90 mg/l 0,86 mg/l. Se li van instruir diligències i el vehicle va quedar immobilitzat al Dipòsit de Vehicles.

D’altra banda, a la 1.15 hores de la matinada de diumenge, uns agents de la Policia Municipal van observar que el conductor d’una motocicleta traspassava la cruïlla del Portal de Sant Roc amb la Rambla d’Ègara a gran velocitat i sense respectar el semàfor en vermell que l’afectava. Els agents el van aturar i el van traslladar a la Prefectura, on se’l va sotmetre a les proves d’alcoholèmia, donant resultats de 0,79 mg/l i 0,76 mg/l. Se li van instruir diligències penals i la motocicleta va quedar immobilitzada al lloc dels fets.

Cap a les 4.50 hores de dissabte, una unitat de la Policia Municipal va aturar un conductor que circulava pel carrer de Tàrrega, a l’alçada de la carretera de Castellar. El conductor, que desprenia pudor d’alcohol, va ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica, en les que va donar resultats de 0,32 mg/l i 0,30 mg/l, per la qual cosa se’l va denunciar per la via administrativa.

Els agents van haver de demanar la presència d’una ambulància, ja que una persona acompanyant de l’infractor va patir una crisi d’ansietat, però, finalment, va declinar ser atesa pel personal sanitari.