​S'instrueixen diligències penals contra dos conductors implicats en accidents de trànsit a Terrassa

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:46h
A les 19.30 hores de divendres, una unitat de la Policia Municipal va intervenir en un accident de trànsit al carrer de Dom Bosco, amb la ronda de Ponent, en el que un dels implicats va donar positiu d’alcoholèmia. Sembla que els fets van passar quan un dels conductors va traspassar la ronda i no es va apercebre que l’altre vehicle estava aturat, per la qual cosa va xocar amb la part posterior.

El conductor infractor va donar taxes d’alcohol de 0,50mg/l i 0,46 mg/l, per la qual cosa se li van instruir diligències penals. Cap dels conductors van resultar ferits.

Cap a les 5.00 hores de dissabte, va tenir lloc un altre xoc entre dos vehicles, a la confluència de l’avinguda de Portugal amb l’avinguda del Vallès. Sembla que un dels conductors va fer una infracció de trànsit que va provocar l’accident.

Un dels conductors implicats, que presentava símptomes d’estar ebri, va ser traslladat per una unitat de la Policia Municipal a la seu policial, on va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol, amb taxes de 0,77 mg/l i 0,78 mg/l. El vehicle va quedar immobilitzat a la via pública i cap dels dos conductors van resultar ferit.