​Diversos accidents de circulació al llarg del cap de setmana a Terrassa

En diferents emplaçaments

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:44h
Cap a les 15.00 hores de divendres, el servei del 112 va contactar amb la Policia Municipal per informar d’un accident de trànsit a la confluència del carrer de Miño amb l’avinguda de Santa Eulàlia. Dues patrulles van acudir al lloc i van regular el trànsit, ja que els vehicles havien quedat immobilitzats a la calçada.

Dos efectius dels Bombers van intervenir també en la seva retirada. Sembla que un dels conductors no va respectar el senyal d’stop que l’afectava. Una ambulància va atendre un dels conductors, que va resultar ferit, i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

D’altra banda, a les 11.45 hores de dissabte, un vianant va ser atropellat per un vehicle quan el conductor feia una maniobra de marxa enrere al carrer de l’Autonomia, a l’alçada del carrer del Pla de l’Ametllera, sense apercebre’s que la víctima creuava la via en aquell moment. El vianant va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més tard, a les 13.00 hores, un motorista va caure en perdre el control del vehicle quan es va aturar davant el senyal d’stop ubicat a la sortida de l’autopista C-58 amb l’avinguda del Vallès. El conductor va ser atès a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, on va ser traslladat en ambulància.

A les 22.00 hores de dissabte va tenir lloc un accident de trànsit amb tres vehicles implicats al sentit nord de l’avinguda de Jaume I amb el carrer d’Ample. Sembla que un dels vehicles no va respectar el semàfor en vermell que l’afectava i va impactar amb un altre vehicle. Tot seguit, aquest segon vehicle es va desplaçar cap el sentit contrari de l’avinguda i, de retruc, va col·lidir amb un tercer vehicle que estava estacionat. Un dels conductors va ser atès a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.