Aquest és el calendari fiscal de Terrassa per aquest 2018

Consulteu les dates establertes per al pagament de tributs locals

Redacció
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:31h
Avui ha començat la tramesa de més de 100.000 tríptics informatius als domicilis de les persones amb obligacions tributàries municipals, on s'informa del calendari fiscal 2018. El podeu consultar a continuació:
 

Calendari fiscal 2018 de Terrassa. Foto: Ajuntament de Terrassa


L’Ajuntament de Terrassa està fent arribar als domicilis de les totes les persones amb obligacions tributàries el calendari fiscal per al 2018, amb l’objectiu de facilitar al màxim la informació a la ciutadania i explicar de manera clara els terminis, les formes de pagament i també les facilitats a l’abast de la ciutadania en l’àmbit tributari municipal.

En aquesta mateixa línia de facilitar la informació al màxim, el calendari fiscal estrena enguany una imatge més clara, accessible i entenedora. A més, amplia el contingut amb informació sobre els beneficis fiscals vigents en els principals tributs municipals, amb els que es pretén assolir un sistema tributari més equitatiu i redistributiu.

Aquestes millores en el calendari, amb la incorporació de nous continguts i textos més entenedors, s’emmarca dins el Pla Local d’Inclusió Social de Terrassa, que impulsa tot un seguit d’accions per a reduir els factors d’exclusió i vulnerabilitat social. En aquest cas, l’objectiu és afavorir que totes les persones amb obligacions tributàries i amb dret a bonificacions accedeixin a la informació i l’entenguin, independentment del seu nivell d’estudis.

Així, a més de les dates de pagament de cadascun dels tributs, el document detalla les bonificacions que en cada cas es contemplen per a famílies nombroses i monoparentals; per capacitat econòmica; de caràcter social, per atendre situacions personals o de col·lectius en desigualtat d’oportunitats, i també les de caire ambiental, amb les que s’incentiven i recompensen les bones pràctiques en la cura del medi ambient.