Rubí fomentarà l’ús del vehicle elèctric repartint vals d’hores de conducció entre la ciutadania

Es tracta d'un dels nou cotxes que la cooperativa Som Mobilitat reparteix entre les agrupacions locals de Catalunya

Redacció
12 de gener del 2018
L’Ajuntament de Rubí ha adquirit una bossa de 3.600 hores de conducció del vehicle elèctric del grup local de la cooperativa Som Mobilitat. Un volum que vol repartir, a través de la iniciativa Rubí Brilla, a comerços, empreses i entitats que vulguin fer-ne ús i promocionar-ho entre el seus treballadors o fins i tot clients.
 
A més, aquest dilluns, a l’edifici Rubí Forma, es tornarà a reunir la cooperativa per provar el cotxe que els membres del grup podran llogar pels seus desplaçaments. Es donaran codis promocionals amb cinc hores gratuïtes de conducció.
 
Amb aquest paquet d’hores, el consistori pretén mostrar a la població els avantatges d’utilitzar un vehicle elèctric compartit. Així com augmentar el número de socis de la formació rubinenca de Som Mobilitat, amb la qual cosa en el futur es pugui anar ampliant la flota d’aquest tipus de turismes.
 
La cooperativa disposa de nou vehicles elèctrics que cedeix als socis dels diferents grups locals. Cal recordar que al municipi, a l'edifici Rubí Forma, a mitjans de l'any passat es va instal·lar un punt de recàrrega fotovoltaica. Era el tercer de la localitat, després dels que hi ha a la masia de Can Serra i a la Policia Local.