Jornada de transició amb sol a l'espera que arribin pluges el cap de setmana

Les temperatures marcaran un registres semblants a la jornada anterior

S'espera que sigui un dia clar
S'espera que sigui un dia clar | Albert Segura
Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat el 12 de gener a les 14:37h

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres el cel estarà serè o poc ennuvolat amb alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral central i sud de la Costa Brava al vespre. Malgrat tot, hi haurà estrats baixos Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre fins al vespre. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà mig o molt ennuvolat fins a primeres hores del matí.

S'espera precipitació feble fins a primeres hores del matí al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. La cota voltarà els 700 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé la baixada serà moderada a punts de la meitat sud del litoral. Oscil·larà entre -3 i 2º C al Pirineu i Prepirineu, entre -1 i 4º C a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 2 i 7º C a la resta del prelitoral i entre 4 i 9º C al litoral. La màxima serà semblant, tot i això baixarà entre lleugerament i moderadament a oest de la depressió Central. Oscil·larà entre 5 i 10º C al Pirineu, Prepirineu i oest de la depressió Central, entre 8 i 13º C al Prelitoral i a l'est de la depressió Central i entre 12 i 17º C al litoral.