Un vehicle atropella una menor a la sortida del pàrquing

La van traslladar amb ferides lleus a l'Hospital de Terrassa | Un conductor colpeja un motorista per darrere, aparca el vehicle i marxa del lloc sense facilitar les dades

La confluència dels carrers Solsona i Besòs, a Terrassa
La confluència dels carrers Solsona i Besòs, a Terrassa | Google Street View
Redacció
11 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:56h
Una menor va ser atropellada aquest dimecres, a les 8.40 hores, al carrer Solsona, a l'alçada del carrer Besòs. Segons la Policia Municipal de Terrassa el fet s'hauria produït quan el vehicle sortia d'un pàrquing i aquest va colpejar la nena, que anava acompanyada de la seva mare. 

Una ambulància va traslladar l'infant a l'Hospital de Terrassa, amb un pronòstic de ferides lleus. 

D'altra banda, una mica menys de 12 hores després, a les 20.30 hores, la Policia va rebre un avís del 112 per un accident entre un cotxe i una motocicleta al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer del Periodista Grané.

Les informacions recollides pel cos policial, el motorista esperava que el semàfor canviés a verd, quan el va colpejar un turisme pel darrere. La reacció del conductor va ser estacionar el vehicle i marxar sense facilitar les dades pel cop. 

La Policia va recollir les dades i va dur a terme una inspecció de la zona de l'accident, així com del cotxe per tal de procedir a interposar una denúncia.