​La recollida porta a porta d’una zona industrial del Vallès augmenta la recollida d’envasos i residus orgànics

Durant sis setmanes s’ha doblat la recol·lecta

per Redacció, 10 de gener de 2018 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental  va posar en marxa, a finals de l’any passat, una prova pilot de recollida porta a porta a grans productors de les zones industrials de Rubí, que són grans generadors de residus. Va consistir en afegir 21 contenidors del color groc, set de resta i sis d’orgànica.
 

La iniciativa es va posar en marxa el 6 de novembre i a mitjans de desembre, es van repartir 46 recipients verds als establiments participants. Això va permetre retirar-los de la via pública. Per últim, també es van distribuir set de cartró entre set locals, que són del tipus gàbia. Es a dir, de 180 cm d’alçada i que permeten acumular un gran volum.
 
En aquest temps, la recollida ha passat del 1.665 quilograms la primera setmana als 3.960 a la sisena, una crescuda del 58%. Pel que fa a la recollida orgànica, en aquesta relació, ha estat de 3.823 a 5.901, un increment del 35%. 

 

Participació