Agredeix i empeny un mosso quan l'intentava detenir a Cerdanyola

El jove, acusat d'un suposat delicte de tràfic de drogues i atemptat contra l'autoritat, va fugir al trobar-se amb la policia

Les drogues que duia a sobre i a la motxilla el detingut
Les drogues que duia a sobre i a la motxilla el detingut | Mossos d'Esquadra
Redacció
10 de gener del 2018
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de gener, sobre les 21 hores, un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola, pel presumpte delicte de tràfic de drogues i atemptat contra l'autoritat, ja que va agredir un dels agents en la seva detenció. L'acusat va clavar "diversos cops de puny" i va empènyer a un dels policies.

Així ho ha relatat la policia catalana, que detalla que tot plegat és fruit d'una persecució, que va arrencar al adonar-se de la presència de la patrulla en el moment que va intercanviar "de manera sospitosa" una bossa amb un altre individu. Quan els policies van aconseguir aturar-lo, li van demanar identificar-se i aleshores, es va posar "agressiu".
 
Portava a sobre diverses substàncies estupefaents: 1,2 grams de marihuana, 9 de cocaïna preparada en dosis individuals per a la venda, diners en efectiu, suposadament procedent de la venda de drogues, i en la bossa que es va intercanviar més de 500 grams d'haixix presentat en plaques.
 
L'endemà va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.