Tres ferits en diversos accidents de trànsit a Terrassa

S'han produït aquest dilluns

Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat el 14 de gener a les 0:13h
Tres persones han resultat ferides en diversos accidents de trànsit. Tots ells s'han produït aquest dilluns i en diversos emplaçaments de la ciutat.

Cap a les 8.45 hores d’ahir, un ciutadà va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit a la cruïlla dels carrers del Pare Llaurador i de Murillo, entre un turisme i una motocicleta. Al lloc va acudir una patrulla, que va realitzar un informe tècnic d’accident, presa de dades i inspecció ocular.

La col·lisió va tenir lloc quan el turisme, que circulava pel carrer de Murillo, en arribar al carrer del Pare Llaurador no va realitzar correctament el senyal de cediu el pas i va col·lidir amb la motocicleta, que circulava per aquesta última via. A conseqüència de l’impacte, el motorista va resultar ferit i va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa.

Cap a les 13.15 hores, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit amb ferits entre una motocicleta i un turisme a l’avinguda de Barcelona, a l’alçada de la plaça de la Dona. Sembla que en canviar-se de carril, el turisme no va observar la presència de la motocicleta i va col·lidir amb ella, fent caure al motorista a terra. A conseqüència de l’impacte, el conductor de la motocicleta va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Sobre les 21.40 hores, el servei d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal d’un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta al passeig del Vint-i-dos de Juliol. També va donar avís al SEM. Al lloc va acudir una patrulla policial, que va confeccionar un informe tècnic d’accident, presa de dades i inspecció ocular del lloc.

Sembla que la motocicleta circulava darrera d’un turisme pel passeig del Vint-i-dos de Juliol, en sentit a la plaça de la Dona, va haver de frenar de sobte quan el turisme que el precedia va frenar per cedir el pas a un ciclista que travessava la via pel pas de vianants, i va caure al terra a conseqüència de la maniobra. El motorista va ser traslladat per una ambulància al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.