​Foment de Terrassa es renta la cara

Estrena nova imatge corporativa

Entrada de Foment
Entrada de Foment | Ajuntament de Terrassa
Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:27h
L’empresa municipal Foment de Terrassa, SA, que gestiona el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, ha decidit fer un canvi d’imatge corporativa amb l’objectiu de reposicionar el conjunt de serveis que ofereix i rellançar-los a través d’una campanya de comunicació amb la marca Servei d’Ocupació 360o. La campanya es farà a través de diverses accions on-line i of-line.

Tot els programes i serveis que s’ofereixen en l’àmbit de l’ocupació, formació i intermediació laboral, es coordinen actualment des d’una perspectiva global i integral i de manera totalment coordinada i per aquest motiu, segons el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, “ara era el moment de donar un impuls al reconeixement d’aquest Servei creant una marca que el posicioni amb tots els seus valors i potencial entre les persones de Terrassa, comarca i més enllà, que poden trobar a la ciutat la seva oportunitat d’ocupació”.

El concepte 360o s’associa a moltes idees per aportar una solució amb una visió global. D’aquesta manera, amb aquesta campanya es vol donar a entendre que el fet d’estar a l’atur o voler reciclar-se, no s’afronta des d’una sola perspectiva, si no que es fa un anàlisi complet de la situació de la persona per aportar solucions més efectives.

Seguint aquesta filosofia i amb l’objectiu d’ajudar en un posicionament clar de la nova marca, s’ha optat per acompanyar-la d’un eslògan simple i clar que explica quin és el principal objectiu del servei, “Localitzar l’ocupació”, ja que des de l’Ajuntament de Terrassa es treballa de forma integral amb empreses i diferents actors locals per potenciar el mercat laboral i crear ocupació al nostre lloc d’origen.

En la campanya de comunicació de la nova marca i per detallar quins són els objectius concrets del servei d’ocupació, s’acompanyarà l’eslògan “Localitzem l’ocupació” de les següents frases:

• Serveis integrals d’ocupació perquè trobis la teva oportunitat.
• Creem projectes específics per a joves perquè trobis la teva oportunitat.
• Plans de formació i reciclatge perquè trobis la teva oportunitat.
• Impulsem els projectes d’emprenedoria perquè trobis la teva oportunitat.
• Treballem amb les empreses perquè trobis la teva oportunitat.
• T’oferim orientació personalitzada perquè trobis la teva oportunitat.

D’altra banda, amb la nova imatge del Servei d’Ocupació també es presenta la nova pàgina web del Servei, des d’on les persones que es donin d’alta podran accedir a les ofertes de treball i adjuntar el seu currículum, mentre que les empreses interessades tindran l’oportunitat de penjar les seves ofertes de feina.