Jordi Ballart carrega contra el possible suport del PSC perquè Ciutadans presideixi el Parlament

L'exalcalde de Terrassa retreu el suport que els socialistes donarien a la candidatura taronja de José María Espejo-Saavedra

Jordi Ballart, exalcalde de Terrassa
Jordi Ballart, exalcalde de Terrassa | Adirà Costa
Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:00h
L'exalcalde de Terrassa, Jordi Ballart, segueix més ferm que mai en la seva decisió de deixar el PSC, un moviment que, de retruc, el va dur a renunciar a l'alcaldia. A través del seu perfil personal a Twitter, ha carregat durament contra les paraules del primer secretari del partit, Miquel Iceta, que aquest dilluns assegurava que no els caurien els anells per donar suport a una candidatura de Ciutadans per presidir el Parlament de Catalunya. "Més convençut que mai d'haver abandonat el PSC", assegura en la seva piulada:
 
Ballart responia així a Iceta, que no veuria amb mals ulls que el diputat electe taronja José María Espejo-Saavedra fos nomenat president del parlament, prenent el relleu a la republicana Carme Forcadell, d'acord amb els resultats obtinguts a les urnes el 21-D. Per aquest motiu, considera que amb aquesta decisió, el PSC oblida "per què va néixer Ciutadans".