El Vallès acull el rodatge del penúltim episodi de «Merlí»

Es tracta de la represa de la darrera temporada

L'equip de la sèrie «​Merlí»
L'equip de la sèrie «​Merlí» | TV3
Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 21:25h

La tercera i última temporada de Merlí està tenint l'èxit que s'esperava després de la gran acollida que van tenir les seves predecessores. Aquest dilluns, la sèrie torna als vespres de TV3 en la seva penúltima edició, després d'una aturada per les festes de Nadal.

La novetat és que en aquest episodi, titulat Els Peripatètics del segle XXI, professors i alumnes surten d'excursió al Montseny. Però, res més lluny que la realitat, les escenes s'han rodat ben a prop de Sabadell, concretament al Parc Natural de Collserola.
 

El bosc de Can Catà. Foto: Albert Segura

Concretament, i segons han confirmat fonts de la producció i la Catalunya Film Comission a NacióSabadell, el rodatge es va dur a terme el mes de juliol de 2017 al recinte boscós de Can Catà, a Cerdanyola del Vallès. És un espai que s'obre al públic en comptades ocasions l'any, concretament el primer i tercer diumenge de cada mes.

Concretament, es va enregistrar un àpat de germanor que alumes i mestre fan a l'aire lliure, justament a l'espai de taules i bancs de pedra que es troben al final d'una ruta boscosa L'espai es va construir al 1912, i compta amb una taula de pedra de 20 metres de llarg per a 40 comensals, i un amfiteatre que també es podrà veure en el programa d'avui. 
 

La font de Can Catà, a Cerdanyola. Foto: Albert Segura

Encarregat per Leopoldo Gil, propietari de l'espai en aquella època, va servir per fer les celebracions familiars, la primera el seu convit de noces. Avui tot Catalunya ho podrà veure, i de ben segur que li picarà la curiositat per conèixer un dels espais naturals més amagats de la geografia vallesana.