​El Terrassa FC participarà en la prestigiosa eFootball League

El gamer Sergio 'Espi' participarà en una de les competicions europees amb més nivell dels eSports

Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:53h

Grups de la competició en la qual participarà el Terrassa FC.
 

Amb l'inici del 2018 arriben les primeres competicions de l'any al món dels e-Sports. Una de les més prestigioses a Europa és la eFootball League, un torneig on participen molts dels millors jugadors del continent i que aquest any comptarà amb la presència del Terrassa FC.
 
Sergio Espier Espi, que representarà el Terrassa FC en aquest torneig que es disputarà en XBOX One, serà l'únic gamer d'un club espanyol que s'enfronti a rivals de la talla de l'Ajax FC, l'Stuttgart FC, el Feyenord FC, el West Ham FC, l'AS Roma o el Standard Lieja, entre molts d'altres.
 
La competició constarà d'una primera fase de grups amb 32 participants que es diputarà de forma online a partir de l'11 de gener, encara que tots els preparatius i la presentació de la eFootball League ja arrenca dijous 4 de gener. Les eliminatòries i la fase final se celebraran a partir del mes de febrer.
 
La eFootball League és un dels millors i més grans tornejos que s'organitza al Regne Unit i Irlanda. El seu nivell és molt elevat, ja que la gran majoria dels seus participants son professionals i viuen de les seves participacions a les diferents competicions eSports que se celebren arreu del món.