Detingut després d'un doble accident amb el resultat d'una persona ferida greu

L'individu estava sota els efectes de l'alcohol i de les drogues

Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:31h
Cap a les 8.28 del matí de l'1 de gener, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada telefònica del servei 061 que indicava que s'havia produït un accident greu al carrer del Puig Novell, a l'alçada del carrer de Sant Jaume. La dotació policial desplaçada va poder comprovar com l'accident s'havia produït un cop sobrepassada la cruïlla amb el carrer de Sant Jaume, després de topar un turisme amb un fanal situat a la dreta de la via.

Al lloc hi havia dues ambulàncies que estaven atenent l’ocupant del turisme, que semblava haver patit lesions importants. També es trobaven les dotacions de dos vehicles del parc de Bombers de Terrassa. Una persona present va informar els agents que el mateix turisme, anteriorment, s'havia vist implicat en un altre accident amb un autobús municipal, a la plaça del Doctor Robert. Com a resultat d'aquest, el vehicle implicat s'havia donat a la fuga a gran velocitat pel passeig del Comte d'Ègara, ocorrent instants després l'accident al carrer del Puig Novell.

Atès que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques i d'alguna substància estupefaent, es va procedir a realitzar les oportunes proves, donant positiu tant en la prova d'alcoholèmia (0,63 i 0,60 mg/l) com en el test de drogues per THC (cànnabis).

Per aquest motiu, es va procedir a la detenció del conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Les lesions de la ocupant van revestir caràcter greu, a conseqüència de les quals va quedar ingressada a MútuaTerrassa.