Concurs de cartells per al Mes de la Pau a Terrassa

La convocatòria va adreçada a infants de fins a tretze anys

per Redacció, 3 de gener de 2018 a les 08:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament, a través del servei de Solidaritat i Cooperació Internacional i amb la col·laboració de la BCT Xarxa —xarxa municipal de biblioteques públiques de Terrassa—, ha convocat un concurs de cartells per a la celebració del Mes de la Pau, al febrer, per promoure la implicació ciutadana en la campanya de promoció de la pau que s’impulsa per tercer any consecutiu. La convocatòria va adreçada a infants de fins a tretze anys i l’objectiu és que representin en un dibuix el que significa per a ells la pau. Segons les bases del concurs, només es podrà presentar un dibuix per infant, abans del dia 20 de febrer a les 20h, amb qualsevol tècnica artística (aquarel·la, llapis, cera...). Els fulls de participació es podran recollir i entregar a totes les biblioteques municipals.

Pel que fa als premis, hi haurà tres dibuixos guanyadors a cadascuna de les biblioteques participants. Els premis consistiran en un lot de llibres i els dibuixos formaran part de l’exposició del Mes de la Pau, que recorrerà totes les biblioteques de la ciutat durant els mesos de febrer i març. El jurat que seleccionarà les obres guanyadores, estarà format per representants de les biblioteques, així com de la regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament.


Ara farà tres anys que l’Ajuntament celebra el Mes de la Pau, coincidint amb l’aniversari de la mort de l’activista en favor dels drets humans Mahatma Gandhi, amb l’objectiu de poder recordar la seva tasca en pro del pacifisme. El programa d’enguany es composarà de diverses exposicions, tallers pedagògics, sessions de contes per a infants, i dues conferències. 

 

Participació