Un home drogat intenta atropellar diverses persones a Terrassa

La Policia Municipal va detenir l'individu la matinada del 31 de desembre

Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:51h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir la matinada de dissabte, 31 de desembre, un home pel presumpte intent d'atropellament a diverses persones al barri de Sant Pere Nord. Afortunadament, no hi va haver ferits.

A la 1.06 de la matinada la Policia va rebre la trucada telefònica d'un particular que indicava que a la plaça de Cipriano García s'havia produït un intent d'atropellament de diverses persones per part del conductor d’un vehicle. Un cop al lloc, els agents van poder comprovar marques de derrapades i els fou mostrat un vídeo en el qual es podien observar els fets

Sembla, segons testimonis presents, que el presumpte autor de l’intent d’atropellament coneixia alguna de les persones que, presumptament han estat víctimes de la temptativa d’atropellament, amb la que tenia un judici pendent. Aquestes persones haurien rebut amenaces de forma reiterada per part d'aquesta persona. Cap persona va resultar ferida.

Posteriorment, es va localitzar el vehicle i el seu conductor en les proximitats de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa. Els agents van procedir a la detenció d'aquesta persona per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, temptativa d'homicidi i amenaces. Una vegada a les dependències policials se li va realitzar el test de detecció de drogues, donant positiu en cocaïna i amfetamines.