El Saló Juguem + arriba amb una àmplia oferta d'activitats familiars

Tindrà lloc del 29 de desembre al 4 de gener al Recinte Firal de Terrassa

Una edició anterior del saló Juguem+
Una edició anterior del saló Juguem+ | Aj. Terrassa
Redacció
28 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:52h
Aquest divendres, 29 de desembre, i fins el proper dijous, 4 de gener de 2018, el saló Juguem + posa a l’abast del públic més familiar de la ciutat un ampli ventall d’activitats i tallers al Recinte Firal de Terrassa. Una nova edició en la que el Juguem + arriba amb un gran nombre de propostes participatives, educatives i integradores i en les que la diversió, la tradició i la il·lusió de les festes de Nadal cobraran un protagonisme molt especial.

Organitzat per La Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i la participació de diferents entitats de la ciutat, el saló Juguem + és una de les cites més esperades pels infants i les famílies de la ciutat durant les vacances de Nadal. Un certamen que proposa als visitants un ampli ventall de propostes destinades principalment al públic familiar i que volen ajudar a fomentar els valors socials i solidaris entre els participants.

A les diferents activitats que es duran a terme dins el Recinte Firal també cal afegir, un any més, les propostes programades al carrer, amb el joc com a element principal i com a eix al voltant del que es volen treballar diferents aspectes que potenciïn valors positius en els infants i les seves famílies. Així, el divendres, 29 de desembre, de 10.30 a 12 h, la plaça de Ca n’Anglada acollirà un taller de tast de circ, així com un circuit de monocicles, un circuit de bicicletes nanes i un combinat de jocs. A partir de les 12 h, la mateixa plaça de Ca n’Anglada acollirà l’espectacle d’animació infantil “Petit Marremango”, a càrrec de la Cia Pep Callau i Els Pepsicolen.

El saló Juguem +, per la seva part, omplirà el Recinte Firal de Terrassa de diferents espais d’àmbits i temàtiques diverses. Hi haurà un espai destinat a les entitats, on cada dia una organització de la ciutat mostrarà als visitants, de forma participativa, les diferents activitats que desenvolupa. També hi haurà l’espai Creu Roja, amb tallers i activitats, jocs intergeneracionals i un espai de lactància. A l’Espai Bombers es podrà conèixer la tasca que realitza aquest cos de seguretat i veure de prop un camió de bombers, vestir-se amb la seva roba o realitzar diferents activitats relacionades amb la seva feina. També hi haurà un Espai Policia Municipal, on es podrà realitzar un curset sobre educació vial o participar en un circuit de bicicletes, entre d’altres activitats.

El Saló també disposarà d’un seguit de tallers diaris de diferents àmbits i temàtiques, així com un espectacle diari a càrrec de companyies de circ, màgia, dansa, cançons i animació en general.

Visita del Patge Xiu-Xiu

El saló també rebrà la visita del Patge Xiu-Xiu. L’emissari reial visitarà el Recinte Firal el dilluns, 1 de gener, a partir de les 18 h, on saludarà a tots els visitants i recollirà les cartes dels infants per fer-les arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient.

El Saló es desenvoluparà al Recinte Firal de Terrassa (passeig del Vint-i-dos de juliol, 265), del 29 de desembre de 2017 al 4 de gener de 2018, en horari de 16 h a 21 h. El dia 31 de desembre el saló tancarà a les 20 h, i el 3 de gener obrirà al matí, de 9.30 a 13.30 h, tot i que estarà obert al públic en general, es reservarà aquesta obertura matinal per a que els esplais de la ciutat que així ho desitgin puguin visitar el Saló, que també obrirà en horari de tarda, de 16 a 21 h.