Obres a la cruïlla de la carretera de Rubí amb el carrer de Colom, a Terrassa

Es renovarà l'estructura, es plantarà gespa i s'instal·larà un sistema de reg per a sis nous arbres

Redacció
28 de desembre del 2017
Actualitzat a les 9:41h
L’Ajuntament treballa en una actuació de millora de l’espai verd que es troba en la confluència del carrer de Colom, amb la carretera de Rubí, al Polígon Industrial Can Parellada. Aquesta zona està dotada d’una prada sense reg i de tres arbres, dos d’ells situats en posicions inadequades. Per aquest motiu, s’està realitzant aquests dies una actuació de reorganització i renovació d’aquest espai verd, que forma part del programa Terrassa Barris en Marxa, de millora de l’espai verd.

Els inconvenients que presenta l’estat d’aquest parterre responen al tipus de plantacions de la prada, l’absència de reg i l’emplaçament dels arbres. Per aquest motiu, s’ha dissenyat un projecte que reforma completa de l’estructura d’aquest espai de 739,50 m2 . La reformulació se centra bàsicament en la plantació de la gespa i la instal·lació d’un sistema de reg que nodrirà sis nous arbres que es plantaran, a més de la implantació d’una vorada de graves a tot el perímetre de l’espai.

El projecte ha estat encarregat a l’empresa Lluís Salvador Sapes i està previst que estiguin enllestits abans que finalitzi el mes de desembre. El pressupost de l’actuació és de 28.582,93 euros (IVA inclòs).