Jan Margarit, el més ràpid de la cursa Na'Dalt a Bellmunt

Fins a 218 atletes van prendre part en aquesta j tradicional cursa durant la diada de Sant Esteve

Jan Margarit va guanyar la cursa de Na'Dalt aquest Sant Esteve a Bellmunt.
Jan Margarit va guanyar la cursa de Na'Dalt aquest Sant Esteve a Bellmunt. | Josep Maria Montaner.
27 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:24h
Jan Margarit, que tot just el dia anterior, Nadal, havia guanyat –junt amb Ragna Debats– la Pujada a la Mola entre la boira i el fred, va guanyar per Sant Esteve la no menys tradicional cursa de Sant Esetve, la Na'Dalt, la cronoescalada vertical de Sant Pere de Torelló al santuari de Bellmunt, amb 3,8 km de recorregut i un desnivell de 620 m

El de Matadepera va fer un temps final de 26:03.86 h, que va trencar tots els rècords d'aquests darrers set anys; el van seguir, entre els homes –que van sumar 167 corredors–, Jonatan Mora (27:26.391 h) i Pere Rullan (27:28.504 h).

Laia Andreu, l'atleta catalana set vegades campiona d'Europa de raquetes de neu, es va endur la Na'Dalt 2017. Foto: Josep Maria Montaner.

Entre les 51 dones que van participar a la cursa, la vencedora va ser Laia Andreu, amb un temps de 33:58.973 h, seguida de Sílvia Leal (37:00.352) i Laura Bardolet.

Podeu veure la classificació general en aquest vincle i per categories en aquests altre vincle.

A la cursa per fer baixar els torrons de Nadal enguany hi van participar fins a 218 corredors. Foto: Josep Maria Montaner.