La Torre sorteja entrades per veure el Concert de Sant Esteve al Centre Cultural Terrassa

Hi ha en joc una entrada doble per veure l'Orquestra Simfònica del Vallès

Redacció
21 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:59h
La Torre sorteja una entrada doble per anar a veure el Concert de Sant Esteve al Centre Cultural Terrassa. Concretament, es podrà presenciar el Festival de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica del Vallès, el dimarts 26 de desembre, a les nou de la nit, al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

El Festival de Valsos i Danses és el "Gira el món i torna al Born" de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La màgia circular del vals gira entorn d’una idea cíclica de la vida, que a les acaballes de l’any se’ns fa palesa al voltant d’una escudella i carn d’olla.

Un grapat de danses binàries de tot el planeta acompanyaran el pols ternari del vals, perquè puguis tancar el cicle anual de la teva vida des del cim de la felicitat que volem conquerir per a tu. Per recordar que hi ha música que es pensa amb els peus abans que amb el cap. 


Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 22 de desembre, a les 16:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.