La CUP mobilitza prop de 150 apoderats a Terrassa

La CUP tanca a la casa Baumann la campanya d'unes eleccions que considera "il·legítimes", tot i que les afronta amb força

Acte de tancament de campanya de la CUP a Terrassa.
Acte de tancament de campanya de la CUP a Terrassa. | CUP
Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:45h
La CUP aportarà demà quasi 150 persones voluntàries per a garantir la transparència de les eleccions. Les apoderades provenen dels 6 districtes de la ciutat i estan organitzades en nou zones geogràfiques de coordinació de similar pes electoral (on cada zona abasta uns cinc locals i fins a 30 meses electorals). El partit anticapitalista aconseguirà així cobrir i supervisar els 46 locals electorals de Terrassa i les 244 meses del municipi, amb almenys dues apoderades a cada local durant tota la jornada.

A més a més, aportarà fins a quatre apoderats en el moment de l'escrutini als locals més grans, coordinats per un equip de deu persones encarregades de coordinació, formació, suport i acompanyament. "És un treball autoorganitzatiu fet des de la base i alimentat pels nostres valors i per la nostra gent", explica Sixte Climent, membre de l'equip de Coordinació d'Apoderades de la CUP, "i que defensa el nostre projecte polític tot construint-lo, sobiranament lliures, tossudament dempeus". 

Precisament, avui a les set de la tarda tindrà lloc la darrera reunió de coordinació i preparació per demà, a la qual estan convocades totes les persones inscrites. Serà al centre cívic Francesc Macià. 

Tancament de campanya

La CUP va tancar ahir al bar BauHoseu, a la Casa Baumann, la campanya electoral a Terrassa. Ho va fer davant un centenar de persones, que van omplir l'espai de gom a gom i van gaudir de les poesies de la jove terrassenca Anna Brullet, periodista i gestora cultural. A banda dels versos de Joan Brossa, la Terrícola i Vicent Andrés Estellés, també vam comptar amb les intervencions d'Enric Pineda (del Partit Pirata), i de Toni Miró (de Procés Constituent). Tots dos partits polítics criden a votar per la CUP en les eleccions de demà.

Així mateix, el portaveu de campanya a Terrassa, Oriol Frisach, va insistir en que les eleccions de demà "són il·legítimes i fruit de l'aplicació de l'article 155". Però una vegada constatat que hi hauria eleccions, "la CUP ha anat a totes per la victòria de la República".