Tot a punt: més de 154.000 persones estan cridades a les urnes a Terrassa

Més de 1.000 persones participen en l'operatiu local de les eleccions al Parlament

Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:24h
Paperetes de partits en un col·legi electoral.
Paperetes de partits en un col·legi electoral. | M.G./Arxiu
Un total de 154.017 persones de Terrassa estan cridades a les urnes a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. Ho podran fer en 244 meses electorals repartides en 46 col·legis electorals (21 escoles, 15 equipaments cívics, cinc altres centres educatius i cinc equipaments diversos), els mateixos que en els darrers comicis (eleccions generals de 2016). L’Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d’altres administracions com ara la Junta Electoral de Zona i la Delegació del Govern.

Més d’un miler de persones participa en l’operatiu d’aquest dijous. El gruix correspon a 732 membres de meses i 97 representants de l’administració, als que caldria afegir personal d’informació i notificació, conserges dels equipaments, equips de muntatge, personal de neteja i forces de seguretat entre altres. L’Ajuntament de Terrassa oferirà avui sessions de formació a les persones que exerciran de representants de l’administració i a les que per sorteig opten a presidir les meses.

Per consultar si s’està inscrit al cens o el col·legi electoral on s’ha d’anar a votar es pot accedir a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa, trucar al telèfon d’informació municipal 010, al telèfon d’informació de la Generalitat de Catalunya 012, o a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral: 901 101 900. El mateix 21 de desembre, els electors es poden adreçar a les Oficines d’Atenció Ciutadana (que restaran obertes de 8 a 20 h) o als representants de l’Administració acreditats als col·legis electorals.

Creu Roja ha posat a disposició de qui ho necessiti un servei per tal de facilitar el dret al vot de les persones amb mobilitat reduïda. Tot i que el termini per sol·licitar per avançat aquest servei ja ha finalitzat, també existeix la possibilitat de demanar-lo el mateix dia trucant al telèfon 647 77 99 59, encara que no es garanteix la disponibilitat i es donarà prioritat a les persones que l’hagin reservat prèviament.