El CN Terrassa cau a la piscina del Mediterrani després d'una bona primera meitat

L'equip dirigit per Xavi Pérez queda ara quart a la classificació

19 de desembre del 2017
El CN Terrassa va perdre a la piscina del CE Mediterrani (14-9) en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va protagonitzar una primera meitat de matx notable, però, a la represa, l’equip del barri de Sants va decantar la balança al seu favor a base de contracops. Aquest resultat situa les egarenques en el quart lloc de la taula amb 15 punts.

Els dos primers quarts van respondre al patró de partit que interessava les de Xavi Pérez. El CN Terrassa va controlar perfectament el ritme d’un xoc que va esdevenir un estira-i-arronsa durant setze minuts. Olga Descalzi, excel·lent, va avançar les terrassenques al minut de joc. La resposta local va arribar de la mà de Durán. La dinàmica va repetir-se un cop més durant el quart. Marta Recio va anotar el segon, poc abans que Durán, en superioritat, restablís l’equilibri.

La igualtat va mantenir-se en el segon període. Les terrassenques copejaven primer, però les de Marc Comas replicaven després. Descalzi va marcar el 2 a 3. En la jugada següent, Goset va tornar a empatar en jugadora de més. Una inspirada Descalzi va anotar el seu tercer gol, un minut abans que Espar igualés a quatre. Elia Montoya, per part egarenca, i Lizotte, per part barcelonina, van situar el 5 a 5 amb què es va arribar al descans.

Malauradament, el partit va canviar radicalment a la represa. El Mediterrani va poder explotar una de les seves millors armes, el contracop, i va encadenar un parcial de 4 a 0 que va esdevenir decisiu, amb Lizotte, Panicello, Toha i Goset com a protagonistes. Les de Xavi Pérez, no obstant, van refer-se d’aquesta primera estrebada i van treure l’orgull per estrènyer el marge fins a només un gol. Descalzi, en dues ocasions, i Ángela Ruiz van col·locar un interessant 9 a 8 a dos minuts del final del tercer període. En el tram final, el Mediterrani va prendre les regnes definitivament gràcies a dues dianes en menys d’un minut, obra de Durán i Lizotte, de penal (11-8).

En l’últim quart, el conjunt de Marc Comas va certificar la victòria amb dues dianes més d’Espar (13-8). Ja en el minut final, Recio, per part terrassenca, i Díaz, per part local, van col·locar el 14 a 9 definitiu.

Visita del CN Sant Andreu

El CN Terrassa ja no tornarà a jugar fins al 2018. El dimecres 10 de gener rebrà el CN Sant Andreu en partit corresponent a la 8a jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. El matx començarà a les 20.45h.