El CN Terrassa suma tres valuosos punts a la piscina del Sant Andreu

L'equip de Dídac Cobacho s'imposa per un gol de diferència

19 de desembre del 2017
El CN Terrassa va vèncer el CN Sant Andreu a domicili (7-8) en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va suar de valent a un dels escenaris més complicats del campionat i va aconseguir tres punts vitals que el mantenen en una excel·lent segona plaça amb 25 punts, un més que l’Astralpool CN Sabadell.

Els egarencs van poder obrir una escletxa interessant en el primer quart, però la manca d’encert va propiciar un desenllaç equilibrat. Sergi Mora va avançar els de Dídac Cobacho als dos minuts de joc. Posteriorment, els terrassencs van disposar de tres accions en home de més per ampliar el marge, però no van trobar el camí del gol. A dos minuts del final del període, un penal comès per Santís va permetre Donat Galeev anotar el segon. Els locals van reduir la diferència en els darrers segons del quart de la mà de Peisson.

En el segon període, el matx va accelerar-se a nivell ofensiu. El CN Terrassa va poder redreçar el camí abans del descans després que els de Dani Ballart obrissin un marge de dos gols. Els andreuencs van capgirar l’electrònic amb un parcial de 3 a 0. Pedro Saboya va empatar en resoldre una situació en superioritat i, poc després, Barroso i Rafa Saboya van situar el 4 a 2. Els egarencs van respondre amb una diana de Jordi Pérez, però els locals van recuperar els dos gols de diferència gràcies a una acció en home de més culminada per Peisson (5-3) a dos minuts del descans. El conjunt de Dídac Cobacho va reaccionar immediatament i, abans de l’equador, va tornar a recuperar la iniciativa en el marcador amb tres dianes consecutives, obra de Bernat Sanahuja, Galeev i Fran Sánchez (5-6).

A la represa, el ritme anotador va minvar, circumstància que va permetre els egarencs ampliar el coixí. Sanahuja va convertir en gol un penal comès per Pedro Saboya en l’inici del tercer període. Tres minuts i mig més tard, Sergi Mora va enfilar l’electrònic fins a un esperançador 5 a 8. El Sant Andreu va estrènyer la distància abans del final del quart gràcies a l’encert de Brugé.

El CN Terrassa va patir molt per conservar la renda en els últims vuit minuts. Només començar, Brugé va repetir i va col·locar els locals un gol per sota amb encara molt partit per davant. Ambdós conjunts van disposar d’accions en superioritat numèrica per decantar la balança al seu favor, però no van mostrar-se inspirats. Els egarencs van contenir els intents del Sant Andreu fins al final i van acumular la vuitena victòria en lliga.

Visita del WP Navarra

El CN Terrassa rebrà la visita dissabte del WP Navarra en partit corresponent a l’11a jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, la darrera de la primera volta. El matx, l’últim del sènior masculí de waterpolo aquest any, arrencarà a les 18.00h.