Així respon l'Ajuntament de Cerdanyola a la prohibició d'exhibir la pancarta de «Llibertat presos polítics»

Ho fa després que la Junta Electoral de Zona de Sabadell desestimi el recurs del consistori

La nova pancarta que ha desplegat al balcó l'Ajuntament de Cerdanyola
La nova pancarta que ha desplegat al balcó l'Ajuntament de Cerdanyola | Nació Sabadell
Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:35h
La Junta Electoral de Zona de Sabadell va demanar, el passat dimarts, a l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, la retirada de la pancarta del balcó del consistori que demanava la "llibertat dels presos polítics". No només d'aquest element, també de "tots els símbols partidistes" que hi hagi als "edificis municipals", emparant-se en el fet que es pugui identificar amb alguna de les candidatures que es presenten a les eleccions del 21-D.

L'administració vallesana va recórrer aquesta resolució de la Junta Electoral, fruit de la denúncia presentada per PP i Cs. Doncs, aquest dilluns, l'ens l'ha desestimat i l'Ajuntament no s'ha resignat a penjar una pancarta al balcó de la plaça Francesc Layret.

En el nou missatge es pot llegir: "Pancarta censurada per la Junta Electoral". L'Ajuntament ho ha justificat, perquè aquest organisme és el que ha requerit l'enretirada, "fet que el govern municipal ha acceptat per imperatiu legal i per no caure en un delicte electoral". A més, ha afegit que la penjada de la pancarta era un acord adoptat en el ple de novembre. 
 

La pancarta demanant la llibertat dels presos polítics al balcó aquest diumenge Foto: Albert Segura