La Torre sorteja entrades per veure l'obra «Deixeu-me un tenor» a Terrassa

Els Grup de Teatre d'Amics de les Arts porta a escena la primera comèdia de Ken Ludwig | Hi ha un total de sis entrades dobles en joc per a sis funcions diferents

La Torre
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 8:45h

LaTorre sorteja entrades dobles per anar a veure l'obra Deixeu-me un tenor, del Grup de Teatre d'Amics de les Arts de Terrassa. El grup porta a escena l'obra, dirigida per Maria Miralda, els divendres i dissabtes a les 21:30 i els diumenges a les 18:00h, del 24 de novembre al 30 de desembre (a excepció del 24 de desembre, que no hi haurà funció). Les funcions tindran lloc a la Sala Joaquim Cardellach d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa (carrer del Teatre 2, Terrassa).

Se sortejaran un total de sis entrades dobles, per a diversos dies de funcions: diumenge 26 de novembre, dissabte 2 i diumenge 3 de desembre, dissabte 16 i diumenge 17 de desembre, i dissabte 23 de desembre. Aquest divendres, concretament, se sortejaran les entrades corresponents al 2 i 3 de desembre. 

Per participar-hi, només cal emplenar el formulari que apareix en aquesta pàgina i enviar-lo. Cada divendres se sortejaran les entrades corresponents al cap de setmana següent.

De què va?

Deixeu-me un tenor és la primera comèdia de Ken Ludwig, ha estat traduïda a 16 idiomes i produïda en vint i cinc països. Curiosament a casa nostra, només s'havia estrenat a Manresa l'any 2010 i se'n van fer dues úniques representacions.

Avui a Cleveland, és nit d'estrena. La companyia d'Òpera espera un famós tenor itàlia, el gran Tito Merelli, però arriba tard i indisposat. Els embolics, cada vegada més grans, es van succeint un darrera l'altra. Com en tota comèdia al final tot torna al seu lloc. 

Una comèdia de portes, de personatges que entren i surten, de malentesos entre ells, que des del Grup de Teatre d'Amics de les Arts de Terrassa esperen que faci riure a tots els públics una bona estona.

"Treballar la comèdia és molt agraït però no menys fàcil. El ritme ha de ser trepidant, les accions mil·limetrades, les reaccions al moment just. Tot això hem estat treballant esperant oferir un bon resultat".

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència. Només s'hi pot participar una vegada per persona.
- Es realitzaran tres sorteigs i la participació serà acumulativa. Els terminis per participar a cada sorteig es tancaran els divendres 24 de novembre, i 1,15 i 22 de desembre de 2017 a les 15:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.