L'OSV es torna a passejar per Catalunya amb el Festival de Valsos i Danses

La companyia farà actuacions a Terrassa, Sabadell i Rubí, entre d'altres indrets

Un dels moments de l'obra sota la direcció de James Ross.
Un dels moments de l'obra sota la direcció de James Ross. | Juanma Peláez
Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 7:45h

Arriben les èpoques nadalenques i l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), com és tradició, organitza el Festival de Valsos i Danses, que arrenca aquest dilluns a Can Massallera, a Sant Boi de Llobregat. Comptarà amb la participació de la soprano Anabel Pérez i vol ser per antonomàsia un homenatge a l'enginy i al bon humor.

La gira visitarà un total de vuit ciutats. Després de la localitat baixllobregatina viatjarà fins a Barcelona, per pujar a l'escenari al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 23 de desembre. El dia de Sant Esteve estarà al Centre Cultural Terrassa, amb un recital que es programa des de fa més de 25 anys i que està dedicat sobretot a la interpretació d'obres de la saga dels Strauss. Tindrà l'actuació de la jove promesa soprano Anabel Pérez

La següent cita serà el dia 28 a l'Auditori Enric Granados de Lleida, i l'endemà al Teatre La Sala de Rubí. Però serà a Sabadell hi ha reservada una doble actuació a La Faràndula, els dies 30 i 31. Una actuació especial la d'enguany, ja que anirà sota la direcció del nou responsable, James Ross.  

L'1 de gener del 2018, l'espectacle tornarà a passar per Puigcerdà al Teatre Casino Ceretà, escenari que es va afegir a l'agenda del festival l'any passat i en el que estarà novament la soprano Isabella Gaudí. Servirà per posar punt i final al festival.