FGC modifica el servei del Vallès durant les festes de Nadal

Els horaris s'adaptaran a la demanda que s'associa aquest període

Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 8:06h
El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’alterarà durant les festes de Nadal, per tal d’adaptar-lo a la demanda associada. Així, a partir del 23 de desembre i fins al 7 de gener, l’horari de la línia del Vallès passarà a ser el corresponent al període no lectiu. Amb la qual cosa, hi haurà una reducció de la freqüència. Consulta els trens de la línia de Sabadell (S2 i S6) i Terrassa (S1, S5 i S7).

Tot i així, la vigília de Nadal el servei acabarà a les 23 hores en totes les línies. El dia de Nadal circularan fins a les dues de la matinada, en canvi, per Sant Esteve ho faran fins a mitjanit.
Per Cap d’Any hi haurà servei ininterromput. A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts.

Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit. 

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.