VÍDEO L’emotiu homenatge de Josep Rull als familiars dels dirigents empresonats i exiliats

El conseller ha pujat a l'escenari visiblement emocionat en el míting de Junts per Catalunya a Terrassa, la seva ciutat natal

Josep Rull en el míting de campanya de Junts per Catalunya a Terrassa.
Josep Rull en el míting de campanya de Junts per Catalunya a Terrassa. | Junts per Catalunya
Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 8:04h


El conseller de Territori i Sostenibilitat cessat pel 155, Josep Rull, ha tornat a casa aquest dijous en el míting de Junts per Catalunya a Terrassa. Rull, en llibertat des del 4 de desembre, després de 32 nits entre reixes, ha agafat el torn de paraula visiblement emocionat i ha volgut retre homenatge als familiars dels dirigents sobiranistes que encara estan empresonats o que continuen vivint a l'exili, a Brussel·les, com és el cas del president Puigdemont, que també ha intervingut a l'acte a la cocapital vallesana.

Rull ha fet un discurs carregat d'emoció. Ha parlat de la seva parella i ha subratllat que "els meus fills tenen una mare extraordinària, digne i honesta". A partir d'aquí, s'ha referit a l'esposa, els fills i la mare de Lluís Puig, també terrassenc i conseller de cultura, actualment a Bèlgica per evitar la justícia espanyola, i ha subratllat que "l'exili és brutal i duríssim".

En aquest sentit, Rull els hi ha agraït la "dignitat, la servitud i el patriotisme que ens enforteix". "Gràcies, gràcies de veritat, a totes les parelles d'aquells que són a la presó o són a l'exili", ha conclòs.