La policia localitza un conductor ebri que havia fugit després d'un accident

Un altre conductor el va seguir i informava per telèfon a la Policia Municipal de Terrassa

Redacció
14 de desembre del 2017
Actualitzat a les 15:39h
Cap a dos quarts de nou d'aquest dimecres, el 112 va passar una trucada d'un particular a la Policia Municipal de Terrassa que informava que estava seguint un vehicle, el conductor del qual havia estat implicat en un accident de trànsit i havia marxat del lloc sense facilitar les dades. Mentre el requeridor els informava de la trajectòria del vehicle escapolit, dues unitats de trànsit es van acostar a la zona fins a localitzar-lo a la carretera de Rellinars amb l'avinguda de les Arts, on van poder aturar al conductor escapolit.

Els agents van ser informats per la víctima que amb la part contrària havien xocat a la cruïlla dels carrers de Lleó XIII amb el carrer de Pau Marsal, després que la traspassés sense respectar el senyal de cediu el pas. També els va posar en antecedents que el responsable de l’accident havia marxat el lloc sense facilitar-li les dades corresponents.

Les patrulles van observar que l’infractor presentava símptomes d’ingesta d’alcohol, per la qual cosa va ser traslladat a la seu policial per a ser sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre de precisió, en el que va donar resultats de 0,78 mg/l i 0,73 mg/l.

Els agents van informar-lo que s’instruirien diligències penals perquè havia comès un delicte contra la seguretat del trànsit. També el van sancionar per marxar del lloc on s’havia produït l’accident sense facilitar les dades corresponents. El vehicle va quedar immobilitzat al Dipòsit de Vehicles.