Afectacions al trànsit per treballs d'asfaltat a Ca n'Anglada

Les obres afectaran el carrer de la Mare de Déu del Socors i la cruïlla del passeig del Vint-i-dos de Juliol amb l’avinguda del Vallès

Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 8:43h
Aquest dilluns, 11 de desembre, es posen en marxa dues noves actuacions de renovació de l’asfalt, concretament al carrer de la Mare de Déu dels Socors i a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol i l’avinguda del Vallès, que generaran les consegüents restriccions al trànsit rodat. Aquestes dues actuacions formen part del projecte de millora dels paviments de 18 trams de carrers de la ciutat, en el que l’Ajuntament inverteix prop de dos milions d’euros. Aquest projecte general de reparació d’asfaltats s’inscriu en el programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic.

Pel que fa a la primera actuació, la intervenció de reparació del paviment del carrer de la Mare de Déu dels Socors obliga al desviament de la línia L3 de la xarxa d’autobusos urbans de la ciutat, que passarà a circular per l’avinguda de Barcelona. Per aquest motiu, les parades habituals establertes als carrers interiors del barri quedaran temporalment anul·lades. Està previst que aquestes modificacions es mantinguin fins el divendres, 15 de desembre.

També aquest dilluns està previst que comencin treballs d’asfaltat al passeig del Vint-i-dos de Juliol, concretament al vial amb sentit est, entre el carrer de Sant Crispí i la confluència amb l’avinguda del Vallès. Per aquest motiu, aquest tram es tallarà al trànsit i la circulació es desviarà pels carrers de Sant Crispí i Jacint Elias. A més, el tram final del carrer de Santa Cecília, entre Jacint Elias i Vint-i-dos de Juliol, també es tallarà perquè no tindrà sortida al passeig. Tanmateix, en aquest tram es permetrà l’accés als veïns als aparcaments, i la circulació serà excepcionalment de doble sentit mentre durin les obres, per tal de permetre als veïns sortir en direcció sud. En aquest cas es preveu que l’actuació duri un dia menys que a Mare de Déu dels Socors i finalitzi dijous, 14 de desembre.