Les aules d'estudi nocturn de Terrassa obren a partir d'aquest dilluns

Una sala de la BCT i un espai de la UPC romandran oberts fins a mitjanit

Redacció
11 de desembre del 2017
Terrassa tornarà a comptar amb aules d’estudi nocturn a disposició dels estudiants de la ciutat durant els mesos de desembre i gener. Un cop més, l'Ajuntament de Terrassa vol oferir als alumnes que ho necessitin uns espais d’estudi adequats i amb els recursos necessaris per preparar els seus estudis o exàmens.

Així, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) allargarà el seu horari tres hores i mitja cada dia, afegint al seu horari habitual (de 10 a 20.30 h, de dilluns a dissabte) una franja d’estudi nocturn fins les 0 h. En aquesta franja d’ampliació, els usuaris disposaran d’una sala amb wi-fi que podran utilitzar com a aula d’estudi. Aquesta ampliació horària s’aplicarà a partir de dilluns vinent, 11 de desembre, i fins el 31 de gener de 2018. Durant les festes de Nadal, la BCT tancarà els dies 25 i 26 de desembre i 1, 5 i 6 de gener.

Per tal de reforçar l’oferta de la BCT i, alhora, per tal de garantir espais d’estudi durant tota la setmana, també s’obrirà una aula d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC (c/ de Colom, 2). L’aula obrirà dissabtes i diumenges des de les 10 h fins la mitjanit de forma ininterrompuda, és a dir, durant 14 hores. El calendari serà el mateix que el de la BCT, és a dir, de l’11 de desembre al 31 de gener. Aquest segon espai ja es va oferir a l’alumnat de la ciutat la passada primavera, però en aquella ocasió va obrir només els diumenges.

Els calendaris i horaris d’obertura d’ambdós espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens establertes pels centres universitaris i de l’anàlisi conjunt de l’ús de la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC i la BCT durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries.

D’altra banda, i durant el mes de gener, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins les 22 h.

L’ampliació de l’horari de la Biblioteca Central, així com l’obertura d’altres espais per tal d’oferir aules d’estudi nocturn, tindran continuïtat durant els mesos de maig i juny de l’any vinent, coincidint amb l’època d’exàmens de final de curs.