Sarai Gascón obté el seu segon títol mundial a Mèxic en guanyar els 100 m papallona S9

José Antonio Marí suma també el seu segon podi en penjar-se el bronze en els 100 m papallona masculins S9

Sarai Gascón, al calaix més alt del podi.
Sarai Gascón, al calaix més alt del podi. | CN Terrassa
Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 21:01h
La nedadora Sarai Gascón segueix meravellant en el Campionat del Món de Natació Adaptada que s’està celebrant a Ciutat de Mèxic. Després de l’or assolit dilluns en els 100 m lliures, l’egarenca ha aconseguit aquesta matinada el seu segon títol en imposar-se en la final dels 100 m papallona femenins S9. Amb aquest èxit, ja són deu les medalles que acumula la terrassenca en mundials en piscina de 50 metres, cinc de les quals d’or.
 
Gascón s’ha adjudicat la victòria en batre per un estret marge de nou centèsimes la xinesa Jialing Xu. La nedadora del CN Terrassa ha cobert els primers 50 metres en primera posició amb 33.25, vint-i-nou centèsimes més ràpida que la també catalana Núria Marquès i quaranta-vuit respecte a la xinesa Xu. En la segona meitat de la prova, Gascón ha vist com Xu retallava distàncies però ha pogut mantenir la primera plaça per aturar el crono en 1.09.52 per davant dels 1.09.61 que ha establert la xinesa. Marquès ha completat el podi amb un registre d’1.10.27.

En la zona mixta, l’egarenca s’ha mostrat exultant. “Estic molt contenta. Els resultats són immillorables: dues proves, dues medalles d’or”.
 
Bronze per a José Antonio Marí
 
L’altre representant del club en la gran cita d’enguany de la natació paralímpica. José Antonio Marí, també ha repetit presència al podi. Després de la plata obtinguda en els 100 m lliures, el nedador valencià s’ha penjat el bronze en la final dels 100 m papallona masculins S9, la cinquena medalla mundialista del seu palmarès.
 
Marí ha completat els primers 50 metres en tercer lloc amb un temps de 29.09, a seixanta-vuit centèsimes del líder, el grec Dimosthenis Michalentzakis. El nedador del CN Terrassa ha mantingut la posició de privilegi en la segona part de la prova fins a aturar el crono en 1.01.76. Michalentzakis s’ha proclamat campió amb un registre d’1.00.44, mentre que l’italià Federico Morlacchi ha assolit la medalla de plata amb 1.01.41.