meteorologia

El fred persisteix

El termemòmetre segueix en registres mínims

per Redacció, 6 de desembre de 2017 a les 10:50 |
Camps glaçats | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest diemecres hi haurà cel serè en general. Tot i això, al llarg de la jornada hi haurà núvols baixos al litoral nord, en especial fins a migdia, així com a Ponent n'hi haurà fins a mig matí i de nou a la nit; al final de la jornada també se'n formaran a la meitat sud del litoral i el prelitoral.

La temperatura mínima serà semblant en general, tot i que a Ponent baixarà lleugerament mentre que al litoral i el prelitoral nord pujarà lleugerament. La màxima serà similar o lleugerament superior en conjunt, tret de l'extrem nord del litoral on baixarà lleugerament. Hi haurà inversió tèrmica matinal entre les planes i fondalades i les zones elevades. La mínima quedarà entre -9 i -4º C al Pirineu, el Prepirineu i Ponent, -5 i 0º C a la resta de la depressió central i al prelitoral nord, -3 i 2 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 2 i 7º C a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 4 i 9º C a Ponent i la Val d'Aran, 11 i 16º C al litoral i el prelitoral, i entre 8 i 13º C a la resta del país.

 

Participació